Puzzelrit met huifkar - Mini-menles - Ponyspelen

Puzzelrit met huifkar

Op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje of elk ander feestje? Stap in mijn vrolijke huifkar en rij met mij mee door de mooie omgeving van Altforst samen met mijn prachtige Haflinger paarden. Er is plaats voor 12 volwassenen of 14 kinderen. 

Neem wat lekkers mee voor onderweg! Onderweg ben je lekker actief bezig met leuke vragen en doe-opdrachten afgestemd op de leeftijd.

PLEZIER GEGARANDEERD!

 Je mag zingen, dansen en muziek draaien onderweg en . . . een polonaise met de kleintjes lukt ook is onze ervaring. De JARIGE mag het laatste stukje zelf rijden! 


TARIEVEN

Korte route (circa 1 uur)                  € 100,-

Middellange route (circa 1,5 uur)  € 125,- 

Lange route (circa 2 uur)                 € 150,-

kinderfeestje maas en waal
kinderfeestje druten
kinderfeestje met pony altforst
kinderfeest altforst
kinderfeest met pony
kinderfeest beneden leeuwen
kinderfeest druten

Huifkartochten zijn alleen op zondagen of op andere dagen vanaf 18.30 uur.

Mini-menles

Liever een andere invulling voor je feestje?

Wil je zelf ervaren hoe het is om een tweespan paarden te besturen vanaf een rijtuig? Dat kan! Maximaal 8 kinderen/personen. Ieder zit om de beurt naast mij op de bok, krijgt persoonlijke instructie en mag daarna een klein parcours door enkele hindernissen rijden...ik zit ernaast om je te helpen, als het nodig is. We zitten in groepjes van 3 kinderen/personen op het rijtuig. De andere kinderen kunnen zich tijdens het wachten vermaken met diverse spellen.

Tarief: € 150 voor circa 2 uur, maximaal 8 kinderen/personen, vanaf 7 jaar.

Ponyspelen

Voor kinderen vanaf 5 jaar kun je je feestje vieren samen met onze kleinste pony´s! Je mag ze eerst heerlijk knuffelen, borstelen en versieren. Daarna mag je een parcours met de pony van jouw keuze lopen. Verder zijn er leuke spellen te doen...een heerlijk actief feestje!
Bij slecht weer, gedeeltelijk binnen.

Tarief: € 90 voor circa 1,5 uur, maximaal 10 kinderen, vanaf 5 jaar.

kinderfeestje met pony