De pony's!

Dit zijn onze Happy Horses!

Net zoals wij mensen heeft elke pony haar eigen karakter. Ze zijn in ieder geval allemaal ontzettend lief en betrouwbaar!

Ik vind het belangrijk dat onze paarden zich goed voelen en echt paard kunnen zijn. Daarom werken wij aan een leefomgeving, waarbij natuurlijke beweging wordt gestimuleerd, veel uren op de weide mogelijk zijn, waarin veel eetbare kruiden, bomen, struiken en bloemen staan en hoefijzers niet noodzakelijk zijn. Vanuit deze gedachtegang is de naam Happy Horses by Wendy ontstaan.

BonnyBonny is onze 'gouwe ouwe'. Ze is van het ras Shetlander en houdt van aandacht. Ze is heel stabiel en dol op snoepjes! Bonny is vanwege haar leeftijd met pensioen. Ze is al 30 jaar! Zij mag van haar oude dag genieten en wordt extra verwend. Maar... ze is dol op kinderen en laat af en toe heel duidelijk merken dat ze mee wil doen. Dan zeggen we natuurlijk geen nee!

paardencoach beneden leeuwen

Kiki

Kiki is als maatje voor Bonny bij ons gekomen en ook een Shetlander. Ze zijn echt vriendinnen en zijn graag bij elkaar. Kiki is de leider van de kudde. Als ze het ergens niet mee eens is, dan laat ze dat duidelijk merken,

paardencoach happy horses by wendy

Chicco

Chicco is geboren uit Kiki en de enige man tussen de merries. Hij is erg nieuwsgierig, aanhankelijk en kan diepe gevoelens in je losmaken, waarvan je niet weet dat ze er zitten. Chicco is graag bij Bonny. Hij vindt het heerlijk om een beetje met haar te stoeien. Met Hesja rent hij heel blij door de wei!

paardencoach happy horses by wendy

Ginger

Ginger is van het ras Welsh en iets groter dan de Shetlanders. Ze houdt altijd rekening met je als je dat nodig hebt. Ze is erg op mensen gericht en kan heel duidelijk zijn. Ze is erg gevoelig, leergierig en een echte clown! Ze vindt het leuk om aan touwtjes te trekken. Als je met haar gaat lopen aan een halster, dan pakt ze graag het touw in de mond. De koordjes aan je jas vindt ze ook leuk om aan te trekken.

happy horses by wendy paardencoach

Hesja

Hesja is bij ons in pension. Ze is een heel gevoelige, vrolijke Shetlander en erg gericht op mensen. Ze is de kleinste van het stel en staat misschien daarom vaak op de heuvel. Hesja kan je een duwtje in de rug geven, als dat nodig is en kan heel goed troosten en steun bieden. In de kudde staat ze onderaan in rang, maar ze komt heel goed voor zichzelf op!

happy horses by wendy paardencoach

Fleur en Eline

Fleur en Eline zijn van het ras Haflinger. Ze zijn altijd samen geweest en doen alles samen. Echte vriendinnen, maar heel verschillend. Fleur is hoogsensitief en komt graag even bij je kijken hoe het gaat. Ze is een statige dame die weet wat ze wil. Eline maakt graag contact met alle andere pony's, maar is ook een meester in het innemen van haar eigen ruimte.

Happy Horses By Wendy


Wil jij ook dat jouw kind blij, gelukkig en zelfverzekerd de toekomst tegemoet gaat?
Stuur een bericht voor een AFSPRAAK of een PROEFSESSIE!

Bellen of appen mag ook op
06 - 33 74 89 70.

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

happy horses by wendy paardencoach altforst