paardencoach tiel

Kinderen

Pony's hebben geen oordeel. Ze kijken niet naar hoe je eruit ziet of welke kleren je draagt. Je kunt dus helemaal jezelf zijn. 

In contact met pony's komt het gelukshormoon oxytocine vrij. Dit zorgt ervoor dat je stressniveau daalt, waardoor je snel op je gemak bent. 

Kinderen die niet of moeilijk praten over hun gevoelens, kunnen dit vaak heel makkelijk via een pony. Uiteraard alles met de ondersteuning van mij als coach.

Dit kan je kind verwachten

Na een intake-gesprek via telefoon of persoonlijk met je ouders, kom je de eerste keer bij mij.
We gaan eerst kennis maken met de pony's. Die zijn allemaal heel lief! We hebben kleine en grote pony's. 

Daarna gaan we samen een pony borstelen, die jij uit mag kiezen. Intussen kletsen we samen een beetje, zodat ik jou kan leren kennen en jij mij.

Als de pony mooi geborsteld is, gaan we leuke opdrachten doen. Ik heb daarvoor een grote kist met allerlei spullen, waar je mee kan bouwen. Natuurlijk mag je ook opdrachten met de pony's doen. Zoals door een slalom of een parcours lopen, die je zelf mag bouwen. Dat is superleuk!

Alles wat er gebeurt rond en met de omgang van de pony's levert mij waardevolle informatie over het gedrag en de patronen van je kind.

Ik zal je kind daarop wijzen en vragen stellen. Zo krijgt je kind inzicht in het eigen gedrag en patronen daarin en ontdekt hij wat daar de gevolgen van zijn. We besteden daarbij veel aandacht aan het gevoel daarbij. Zo wordt het knelpunt duidelijk voor je kind.

Als dat duidelijk is, kunnen we op zoek naar een oplossing. Ik ondersteun je kind met het zoeken naar oplossingen, waar je kind echt wat mee kan. Dat kun je direct uitproberen op de pony's. 

De buitenlucht en het actief bezig zijn is voor kinderen erg fijn. Ze hebben bovendien heel veel vrijheid bij het uitvoeren van opdrachten, wat juist voor mij belangrijke informatie oplevert. Ook kan je kind letterlijk even uit het gesprek stappen, als het lastig wordt. Dat gaat heel makkelijk omdat je kind al in beweging is. 

Dit alles maakt dat kinderen graag terug komen voor een volgende sessie. Plezier en leerzaam tegelijk!


paardencoach tiel

Volwassenen

Natuurlijk maken we allemaal dingen mee, die we niet in de hand hebben. Maar vaak denken we dat we niets kunnen veranderen aan een situatie. Je kunt alles en iedereen de schuld geven, maar uiteindelijk ben jij de enige die er verandering in kan brengen. En dat is goed nieuws! JIJ hebt altijd een keuze hoe je met de situatie omgaat.

Wij mensen zit vaak vast in gedrags- en denkpatronen, waardoor we zelf geen mogelijkheden zien. Ik kan je samen met de pony's helpen om de mogelijkheden die bij jou passen te vinden. 

In een intakegesprek maken we eerst je hulpvraag helder. Daarna gaan we aan de slag met een voor jou passende werkvorm, waarbij we materialen gebruiken die bijdragen aan duidelijkheid en inzicht.

We laten ons daarbij ondersteunen door 1 of meerdere pony's. Ik laat me leiden door jouw verhaal en sluit me aan bij jouw leerweg. Die is voor iedereen anders. Zo komen we bij een oplossing die echt werkt voor JOU!


Dit vindt allemaal plaats in een prettige omgeving, waar vertrouwelijkheid, veiligheid en privacy gewaarborgd zijn.

Paardencoaching voor een doorbraak

Paardencoaching is een prettige en effectieve vorm van coachen, waarbij al vaak in één sessie resultaten worden bereikt. Deze vorm van coachen is ook heel nuttig als je elders een traject volgt, waar je even niet verder komt. Juist de inzet van pony´s daarbij kan dan tot een doorbraak leiden, waar je mee verder kunt in je huidige traject.

Het geheim van de pony's

Paarden en pony's leven altijd in het hier en nu en vanuit hun intuïtie. Zodra jij bij de pony's in de weide stapt en kennis met ze maakt, word je onderdeel van de kudde. Het is voor de veiligheid van de kudde van belang dat iedereen daarin in balans is en de rol pakt die bij hem of haar past. Als dat niet zo is dan zullen ze je duidelijk maken wat er voor jou anders mag. 

Je kunt je anders voordoen dan je van binnen voelt, maar een paard prikt daar direct doorheen...je bent dan niet in balans/congruent en dat is onveilig voor een paard. 

Precies dit oerinstinct maakt paardencoaching tot een zeer effectieve vorm van coaching, waardoor er vaak al in één sessie resultaten zijn.

paardencoach nijmegen
kindercoach nijmegen
kindercoach nijmegen
paardencoach nijmegen
cursus weerbaarheid kind druten
paardencoach nijmegen
paardencoach nijmegen
kindercoach nijmegen

R e v i e w s


Wat een bijzondere ervaring en zo verhelderend...dit zou iedereen een keer moeten doen!

Ik  kwam bij Wendy omdat ik veel ballen in de lucht moest houden en me dat behoorlijk op begon te breken. In slechts één sessie werd mij duidelijk dat daar best wat vanaf kon en ik dingen ook anders kan regelen. Het is net of ik veel meer lucht heb gekregen...heel fijn!

Ik kwam maar niet verder met mijn bedrijf. Wendy heeft mij op professionele wijze begeleid, waardoor ik in 2 sessies weer verder kan!  Wendy heeft een fijne energie! Je voelt je erg op je gemak bij haar. De pony´s zijn een duidelijke meerwaarde...je kunt er gewoon niet omheen.

Het blijft bijzonder om te ervaren hoe de paarden dit alles laten zien aan de mens. Nogmaals dankjewel Wendy. Je bent een inspiratie voor velen met je geweldige positiviteit!

Het ging zo mooi, zo vanzelf, alles in harmonie, liefde en licht.

Voelde me veilig bij Wendy en bij de paardjes. 

Happy Horses By Wendy


Wil jij ook dat jouw kind blij, gelukkig en zelfverzekerd de toekomst tegemoet gaat?
Stuur een bericht voor meer INFORMATIE, een AFSPRAAK of een PROEFSESSIE!

Bellen of appen mag ook op
06 - 33 74 89 70.

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

happy horses by wendy paardencoach